Årets Scottish Skipper Expo skal bli den største og beste til dags dato. Forhånds registrering for besøkende for å unngå køene ved døren er allerede åpen. Foto Mara Media

I år er det varslet mange spennende endringer på messen Scottish Skipper Expo som åpner i Aberdeen 9. mai.

ANNONSØRINNHOLD

Epost: terje@fiskerimagasinet.no

Først byttet arrangøren Mara Media ut den irsle byen Galway med Limerick tidligere i år. – Vi gamblet da vi gjorde det, – men det ble en stor suksess, leder for kommersielt fiskeri, Sharon Boyle hos Mara Media.

Limerick-arenaen er mye mer profesjonelt utformet og med mer plass. Det sendte besøkstallene opp fra i fjor. Tillegg ga to konferanser som ble arrangert dagen messen åpnet, den perfekte synergien og brakte akvakultur og offshore sterkt inn i bildet, sier hun. Å lytte til tidligere tilbakemeldinger fra utstillere og besøkende lønnet seg.

Scottish Skipper Expo varsler endringer

Nå skjer det endringer på Scottish Skipper Expo, som åpner dørene den 9. mai på P&J Live i Aberdeen.

– Denne messen er nå i sitt 12. år og er fast etablert som en av Europas viktigste fiskerimesser. Flyttingen til P&J Live åpnet opp for virkelig store arrangementer, og stedet har en internasjonal anerkjennelse for å være et flott sted å møtes for å gjøre forretninger.

– I år er det første gang at messen blir et arrangement kun i ukedagene, torsdag og fredag, noe som gir både besøkende og utstillere flere alternativer når de skal reise til Aberdeen. Og de som ønsker det får muligheten til å komme hjem, til helgen, – eller om de vil, – ha en dag eller to i vakre historiske Skottland, sier Sharon.

ARTIKKEL FORTSETTER NEDENFOR ANNONSE

G Smyth brakte en av kattene sine til Limerick, og vil også vise en av katamaranene deres på Scottish Skipper Expo i Aberdeen. Foto Mara Media
Årets Irish Skipper Expo så besøkstallene opp, og nå er det bare noen få uker igjen til Scottish Skipper Expo på P&J Live i Aberdeen. Foto Mara Media

ANNONSE

Scottish Skipper Expo annet hvert år

Men dette er ikke den eneste endringen som kommer – da neste Scottish Skipper Expo ikke blir før i 2026.

– Det er ikke lett å gjøre slike endringer, men å gå til fra tre dagers varighet fra torsdag-fredag er i tråd med endringer de fleste bransjemesser har gjort i senere tid. Endringen er også gjort, basert på hva våre besøkende og utstillere har anbefalt oss. Tilbakemeldingene vi har fått fra fiskeribransjen, har også vært at det vil være fordel for å arrangere messen hvert annet år fra 2024, og da utvikle et bedre arrangement med lengre tidsintervall mellom dem, sier Sharon Boyle til Fiskerimagasinet.

Internasjonal deltakelse

Selskaper fra mange land har vært ivrige etter å sikre seg plass i henhold til det nye gulvplanoppsettet. De anser messen for å være en førsteklasses mulighet til å skape vekst virksomheten sin. Vi ser derfor frem til å se en fantastisk utstilling av utstyr, båter, teknologi og tjenester rettet mot det skotske og britiske,  og ikke minst den europeiske fiskerinæringen.

Selv om tilgjengelig areal på Scottish Skipper Expo er nært fullbooket, er det fortsatt noen alternativer tilgjengelige for selskaper som ønsker å delta.

– Det er en sterk utenlandsk representasjon på Scottish Skipper Expo 2024, inkludert Danmarks ledende fiskehavner, tyrkiske skipsbyggere og ledende produkter fra hele verden. Den romslige arenaen vil også ha seks fiskefartøy utstilt. Det er det største antallet fiskefartøy til dags dato, og en ledende attraksjon for besøkende, avslutter Sharon.

Forhåndsregistrer deg her og slipp kø

Facebook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.