Årets messe ser ut til å bryte alle tidligere rekorder. Nese Scottish Skipper Expo er i 2026. Foto Scottish Skipper Expo

Årets Scottish Skipper Expo har skapt store forventninger blant fiskere og andre som gjerne vil se hva ulike produsenter har å tilby. Siden det nå ikke er noen ny messe før i 2026, er det nok flere som finner det hensiktsmessig å besøke årets messe.

 

ANNONSØRINNHOLD

Tekst Quentin Bates

Epost: terje@fiskerimagasinet.no

– Fra teiner til trål, elektronikk, fiskekasser, sikkerhetsutstyr, dekksutstyr, motorer og propeller og selvfølgelig utstilte fiskefartøy, – på Scottish Skipper Expo finner du alt, sier Sharon Boyle, leder for kommersielt fiskeri hos messearrangør Mara Media. Hun legger til at på årets arrangement deltar mer enn 160 selskaper fra 16 forskjellige land.

Stiller ut sju fiskefartøy på Scottish Skipper Expo

– Dette inkluderer en rekordstor utstilling av sju kystfiskefartøy inne i messehallen. Båtene stilles ut av båtbyggerne Poleson Marine, G Smyth Boats, Audacious Marine, Warrior Boats, DMG Welding og CJ Marine. Her får besøkende sjansen til å se ulike kystbåtdesign, og de kan møte produsentene for å diskutere deres egne behov.”

Scottish Skipper Expo sponses av Scottish Fishermen’s Federation, og Peterhead Port Authority som sponsorer. Dette er den 12. Scottish Skipper-messen, med både besøkende og utstillere, som mange sier at er den internasjonale fiskeriutstillingen de i år har størst forventninger til.

– Etter årets messe vil messen arrangeres annet hvert år. Det er fantastisk å se en slik sterk interesse fra utstiller som i år, noe som vil sikre at dette blir et fantastisk arrangement for alle. Vi er glade for at Scottish Skipper Expo har blitt kjent for sted å knytte kontakter og gjøre forretninger i en avslappet setting, legger Sharon Boyle til.

Mange internasjonale utstillere

Messen i år vil ha en sterk representasjon av internasjonale selskaper som viser frem sine produkter og tjenester. Scottish Skipper Expo har fått anerkjennende som Storbritannias flaggskip med hensyn til kommersielle fiskeriarrangementer. Blant de som stiller ut på messen for første gang er blant annet utstillere som tyrkiske Etkin Marin og Akdeniz Shipyard, kanadiske Katchi Global, norske Krohne Norway AS og Sea-Flux fra New Zealand.

Få en smakebit på Seafood Taster

På årets Scottish Skipper Expo er også “Seafood Taster”-standen. Her gir Seafood Scotland, de besøkende mulighet til å smake på et utvalg ferske sjømatretter som tilberedes på standen.

Messen arrangeres torsdag 9. og fredag 10. mai på P&J Live i Aberdeen. Det er gratis adgang på Scottish Skipper Expo. Siden alle må registreres er det lurt å gjøre dette på nettet før en kommer til messen.

Du kan forhåndsregistrere der HER

Det vil være noe av interesse for alle på årets Scottish Skipper Expo. Foto Scottish Skipper Expo
Du finner oss på stand E22
Du finner oss på stand E22
BANNER
Du finner oss på stand D14
Andre nordiske utstillere er:

Norge: Skipsteknisk, Mørenot,  Khrone Norway, Karmøy Winch, Norga Heimdal Propulsion, MCS, Ergersund Trawl, Finnøy Gear og Propeller, Brunvoll, Tele Radio,  MacGregor Rapp og Triplex, PTG, Norsap. Danmark: Orskov Yard, Brdr. Markussen, Hundested Propeller, Nordsø Trawl/Cosmos Trawl,  Carsoe A/S, Skagen Havn, Hirtshals Services Group, North Sea Flume Tank. Færøyene: Polar Doors, Vonin. Island: Trefjar

Les mer om Scottish Skipper Expo nedenfor:

Facebook